De ce nu ne tratăm de vitamina c pe scară largă

Studiul indică faptul că datele tehnice se bazează pe există mai multe mecanisme, care pot fi pozitive pentru scopuri de tratament pentru cancer. A crede și a ști acest lucru, însă, două lucruri diferite, așa că astăzi cunoștințele pe baza de vitamina c Pentru scopuri de tratament, nu este liber să dea bolnavii de cancer, că studiile clinice.

Vitamina c în loc de chimioterapie

Acest lucru se datorează acidului ascorbic în prezent, acestea nu au este demonstrat efectul, este o presupunere cu tine despre asta vorbesc. Exact la fel, imaginați-vă cât de agenții de chimioterapie:

de exemplu, în ciuda același sân de la început adenokarcinoma de cancer pulmonar, de prostată și a cancerului de pancreas sau cancer de sân într-un alt mod de a face cu ei.

Acest lucru se datorează faptului că unul eficient, un alt complet ineficiente. De ce oncologi, în orice caz, un Tip de tumori, pentru a decide ce fel de formare de chimioterapie.Prin urmare, în nici un caz nu pot să spun că unele dintre tradiționale oncologic de tratament, și nu pentru a obține vitamina C. ca urmare a acestui tratament poate fi dat-e, totul depinde de ce tip de terapie este vorba. http://metaploter.info/detoxic-distruge-celulele-canceroase/

De exemplu, un caz în care active liberi și, astfel, distruge celulele canceroase, administrația deosebit de dăunătoare, taci din gură, pentru că aceste active liberi. Adică, în astfel de cazuri, doze mari de acid ascorbic neutralizeaza terapie. Aceeași situație și cu radiații terapie, care, de asemenea, radicali liberi, și care are ca efect slăbirea sau chiar anularea unor doze mari de vitamina C.

 

Vitamina c întărește efectul de droguri

Vitamina C, unele tipuri de cancer, efectele de droguri, doctor. Тоть-Barbara, universitatea din Szeged Farmakognózia farmaciștii, de asemenea, evidențiate.

Cum spui tu, de doze mari de acid ascorbic reduce unele anti-canceroase ale medicamentelor, în timp ce alte îmbunătățiri. “Vitamina c, a cancerului și tratamentul lor, și, de asemenea, observat efectul de cercetare în experimentele de laborator pe animale și studiile pe oameni, iar rezultatele sunt aproape întotdeauna contestată.

Când sunt dăunătoare, atunci când sunt utile? Sunt, de exemplu, cazurile în care doze mari de vitamina c, în special dăunătoare. Acidul ascorbic cu leucemie, melanom și cancer de colon în cazul în care, de asemenea, se intensifică pe măsura progresiei bolii”, spune farmacistul. El a adăugat că experimentele pe animale au arătat de asemenea că este foarte măgulitor, limfoame și multiplu suplimentare pentru tratamentul mielomului multiplu în cantități mari de vitamina C, pentru a aplica.

În paralel cu studiile la animale, deoarece rezultatele pot apărea, din care, de vitamina c în favoarea cancerului de pancreas, de ficat, de prostată și de cancer ovarian, sarcom și mezotelióma de tratament. Conform studiilor in vitro, poate reduce umflarea de prostată, de ficat, de colon și mezotelióma-diviziunea celulara.

Cu toate acestea, studiile clinice nu au evidențiat clar pozitivă lucru, că aceleași efecte au fost identificate, de exemplu, o tumoare de pancreas în cazul efectul de chimioterapie de droguri crește de doze mari de acid ascorbic. Cu toate acestea, aceste cazuri izolate, generalizare și poate fi fatală, ca și în alte cazuri, această metodă nu este folosită, încă doare. Pe de altă parte, în experimente pe animale, rezultatele necesare nu klink de prelucrare motive pentru a considera, pentru toate studiile clinice umane.

Consumul excesiv de vitamina c nu numai că nu au nevoie, dar și urologică probleme pot provoca, de asemenea, pentru că solubile, o cantitate excesivă și în urină prin rinichi iese. “La pacienții cu funcție renală normală, de obicei, nu este o problemă, dar dacă cineva persistent la un gram pe zi sau mai mult de vitamina c în urină cristale deplasa termenele și grele de plumb, creșterea renală kövesség, iar urina se scurge-sistemul kövesség de risc.

Dacă cineva pietre-educație în rinichi deja șansa de a crește, prin urmare, efectul negativ poate fi”, – a spus doctorul. Wagner Laszlo internist, nefrolog, specialist în îngrijirea diabet și transplant doctor, conferențiar universitar. Cum zici tu, din aceasta cauza nu este necesar în mod constant își asumă prea multe (la rece pentru câteva zile, nu-mi amintesc zilnic de 1 g de vitamina c).

Vă rugăm să rețineți că, dacă cineva o dieta echilibrata, cu multe fructe și legume, sucuri de fructe și suc de legume, care pot fi consumate, de a lua vitamine Cu cantitatea, nu este nevoie de înlocuire.
“Fierul este lipsa lasa vitamina c”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *