Dacă vitamina c este un remediu pentru cancer

Nu este periculos, în cazul în care cineva a fost rece, ca un pacient în termen de o săptămână sau două doze mari de vitamina C, pe care le iau; nu utilizați, dar, cel puțin, nu doare, o cantitate excesivă de urină. La pacienții cu cancer, cu toate acestea, poate fi fatală credință, în conformitate cu care acidul ascorbic poate vindeca cancerul. Nu este doar o terapie de șoc acest mit, dar și pentru a trata slăbi. Experții consultați de vitamina c, de a folosi din labirint.

Vitamina C blocheaza dezvoltarea tumorilor


Fiecare extremă de vedere nu este, poate doar de specialiști văd prin dreptul la adâncimea de laici de distribuție félinformáció foarte periculos – este bătut în conversația noastră de la începutul medic.

Telekes Andrew medicină internă, farmaciști, clinice, medic-oncolog, profesor de clădirea principală a universității. Cum zici tu-iluzii bazate pe da pentru două persoane, trei laureați ai premiului Nobel, a afirmat că acidul ascorbic ajută la prevenirea bolilor, tumori și efect inhibitor.

Una dintre hotel szent-Györgyi Albert, care în 1937 a primit de medicină și fiziologie premiul nobel biologic procesul de ardere, legate de descoperiri, mai ales în C-vitamine și acid catalizator, conduc lucrările de cercetări științifice, de a recunoaște alte-Linus Pauling, care, în 1954, premiul nobel în domeniul chimiei primit de la un compus chimic cu caracter de cercetare în domeniul de a obține rezultate, și aceste coordinative sunt utilizate, determinarea de a utiliza.

Testele de arme nucleare științific împotriva activității premiul Nobel pentru pace 1962. Lucrările sale științifice și costurile de vitamina c, care nu a fost opiniei încă domină.Acidul ascorbic Albert Szent-Györgyi apare pentru prima dată la începutul anilor 1930, la Szeged, în esență, a crezut cu tărie. Aviz cu privire la o abordare de astăzi definește, în special, în Ungaria.

Mai târziu pauling, în 1966, a luat Irving Stone, ideea de biochimist, care doze mari de vitamina gândurile, pentru a găsi un leac pentru raceala. Stone a crezut că strămoșii noștri organizarea de cele mai multe animale care trăiesc astăzi la fel – el a fost capabil de sinteza de acid ascorbic, această capacitate și la 25-70 de milioane de ani în urmă, din păcate, este o mutație genică din cauza pierduta.

 

Controversate rezultatele cu privire la proprietățile de vitamina c în lupta cu cancerul

Un om de știință consideră că este o boală genetică, – având în vedere că vitamina c în organism o mulțime de importante participanților la proces biochimic, – pentru a crește șansele de boala se dezvoltă,

din aceasta cauza, aditiv este foarte importantă. Pauling a merge mai departe, el a crezut că vitamina C în cantități suficiente, pentru a preveni formarea de cancer.

Comunitatea medicală este cea mai mare parte a respins acest punct de vedere, și pensule escroc, cheamă-l, dar au fost și există și astăzi, ca este prea, deși aș fi preferat laici, care sunt acum convinși că un om de știință a avut dreptate.

Opinia lor, care este cunoscut acest fapt confirmă, de asemenea, că Pauling, iar hotelul szent-Györgyi, ca în fiecare zi la doar 20 de grame de vitamina c, care au luat, ca și 90 de ani după moartea lor. Că, desigur, în sine, nu înseamnă nimic.

Rezultate controversate, “Apoi, această întrebare a început cercetările, dar studiile nu au arătat nici un efect. Că, cel puțin, este evident că, în cantități mici, la doze de 100-200 mg de vitamina C în fiecare anticancerigene. După cum se dovedește, a fost mult timp nu sunt indiferenți față de subiect, dar mai târziu a început cercetarea, pentru că au crezut că efectul a fost, pentru că doza a fost prea mic”, explică un medic oncolog.

Cum spui tu, au efectuat un studiu, în care de trei ori pe săptămână, mi-a dat 100 de grame de doză. Aceste rezultate au fost contradictorii: el a fost, cine se observă răspunsul terapeutic, iar în altele – un grup mai larg de pacienți – nu.

De acest lucru a fost dedusă concluzia că acest lucru poate fi un anumit grup de pacienți, pentru care dozele mari de vitamina C pot ajuta pentru a face acest lucru, dar am nevoie să știu cum pot fi selectate. De atunci, au fost efectuate cercetări, dar este evident că în prezent este imposibil de prezis care pacienții și ce tipuri de cancer pot fi eficient în cazul în care poate fi aplicarea de doze mari de vitamina c la tratament. Această întrebare este în prezent încă în căutarea unor răspunsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *